Provinciaal Kampioenschap 2018

In de U15 ochtendsessie verbaasden onze twee meisjes Aicha (-44kg) en Sara (-57kg) door hun respectieve poules te winnen met aanvallend judo. Dubbel goud voor de dames!
Willem (-34kg) betaalde leergeld en verloor twee maal, ondanks goed weerwerk. Einde kampioenschap voor hem. In de categorie -42kg waren er niet minder dan vier Fudji Yama deelnemers. Adam en Krysztof slaagden er niet in het podium te halen maar Aymen kaapte brons weg en Marouane zilver! Tenslotte kon Thibe bij de zware jongens (+66kg) ook een zilveren medaille omhangen.
Bij de U18 hadden we zeven deelnemers. Ook hier waren het de meisjes die het mooiste metaal wonnen, zowel Evy (-44kg) als Nore (-57kg) gingen naar huis met goud. Jörg (-55kg) had de pech tegen de latere winnaar te moeten starten en moest later ook het onderspit delven in zijn herkansing. Ook Thomas en Rida stuitten in de categorie tot 60kg op sterke tegenstanders en konden geen medaille veroveren. In de categorie -66kg kwamen Mo en Seppe tegen elkaar uit in de kamp voor brons dus kon er maar eentje aanspraak maken op het podium. Mo mocht het brons in ontvangst nemen.
In de namiddag waren Junior en Jeroen helaas de enige deelnemers van Fudji Yama bij de U21. Junior (-66kg) moest zich gewonnen geven in de kamp om brons, maar Jeroen (-73kg) sloot de dag mooi af met een 5de gouden medaille voor onze club.

U15

1e Aicha

1e Sara

2e Marouane

2e Thibe

3e Aymen

U18

1e Evy

1e Nore

3e Mo

U21

1e Jeroen

Proficiat!!